Mai sunt doar trei zile până la marele eveniment K1 Superkombat World Grand Prix

Mai sunt doar trei zile până la marele eveniment K1 Superkombat World Grand Prix

Au mai rămas doar trei zile până la marele eveniment K1 Superkombat World Grand Prix, găzduit de oraşul Giurgiu sâmbătă, 12 octombrie, la Sala Polivalentă „Chauncey Hardy”, începând cu ora 21,00.
Evenimentul va fi transmis în direct în peste 80 de ţări de pe cinci continente, prin intermediul televiziunilor din România, Sport.ro şi Eurosport. Astfel, nu doar spectatorii prezenţi la gală, dar şi telespectatori din toate colţurile lumii vor putea urmări evoluţia luptătorilor K1 din România, Maroc, Franţa şi Belgia, în competiţia pentru câştigarea piramidei la categoria grea. Printre concurenţi se numără campionul SuperKombat Bogdan Stoica, Sebastian Ciobanu, Redouan Cairo, James Wilson, dar şi giurgiuveanul Mirel Iacob, campion la karate kyokushin.
Biletele sunt disponibile la sediul Nova Force din strada Tineretului (lângă hipermarketul Billa), în centrul municipiului (lângă Turnul Ceasornicului) în locuri special amenajate şi în magazinele Germanos, Orange şi Vodafone. Un loc în tribună costă 50 de lei, iar unul VIP are valoarea de 250 de lei.

Ultima modificare: 09.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Consultaţii oftalmologice gratuite la Galeriile de Artă „Silvia Grosu Jelescu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.